sdf

sdf

sdf

sdf

dfgdfg

dgdf

sdf

sdf

Disclaimer

De website www.112Gld-zuid.nl is een, op zichzelf staande, website met artikelen en foto’s over incidenten die zich voordoen in de Veiligheidsregio Gelderland-zuid. De website is op geen enkele manier verbonden met de RAV Gelderland-Zuid, de Regionale Brandweer Gelderland-Zuid of Politie Gelderland-Zuid. Ondanks dat artikelen met uiterste zorg worden samengesteld neemt 112Gld-zuid.nl geen verantwoording voor eventueel foutief verstrekte informatie. Hier kunnen dus geen rechten aan ontleend worden. De website wordt beheerd door vrijwilligers en is niet 24/7 bemand.

Copyright
Al het (beeld)materiaal dat op deze website staat is auteursrechtelijk beschermd.
Dit betekent dat niemand onze teksten en/of foto’s openbaar mag maken en/of verveelvoudigen zonder voorafgaande toestemming. Indien u foto’s wilt gebruiken van onze website, vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met onze redactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan het verzoek in behandeling nemen. Wij stellen foto’s in de meeste gevallen kosteloos ter beschikking aan betrokkenen, maar zullen aan overige media een vergoeding vragen.

Gepubliceerd beeldmateriaal
Indien wij beeldmateriaal van derden, en in geval van 112Gld-zuid.nl zijn derden elke persoon die beeldmateriaal verstuurd naar de website of een bij de website betrokken persoon, krijgen toegestuurd met als doel publicatie op de website, verklaard de inzender dat zij rechthebbende zijn van het ingestuurde materiaal. 112Gld-zuid.nl neemt dus geen verantwoordelijkheid voor het eventueel schenden van de auteurswet doordat externe fotografen cq. derden beelden en/of teksten hebben ingestuurd waarvan zij geen rechthebbende zijn en/of waarvoor zij geen toestemming hebben tot openbaarmaking en/of verveelvoudiging. Eventuele claims zullen dan ook worden doorverwezen naar de betreffende persoon.
Tevens heeft de derde welke beeldmateriaal instuurt naar 112Gld-zuid.nl zelf de verantwoordelijkheid met betrekking tot het portretrecht.

Mocht het auteursrecht van 112Gld-zuid.nl worden geschonden zullen wij sommeren onze teksten en/of beelden per direct van de desbetreffende website te (laten) verwijderen en eisen dat deze niet meer zonder onze toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt wordt. Bovendien kunnen wij genoodzaakt zijn hiervoor een factuur te sturen. Inkomsten kunnen namelijk zijn misgelopen omdat de exploitatierechten zijn aangetast.

Overig
Wij trachten er altijd naar om geen slachtoffers en/of kentekens in beeld te brengen, mocht dit onverhoopt toch het geval zijn kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij gebruiken alleen persberichten van de officiële website’s van overheidsinstanties óf stellen zelf een artikel op. Hierbij proberen wij ons slechts tot de feiten te beperken. 112Gld-zuid.nl behoudt zich het recht voor om artikelen aan te passen, reacties onder artikelen (of op sociale media) te verwijderen en (privacy)gevoelige informatie achter te houden.

112Gld-zuid.nl is onderdeel van DreamView ICT & Internet Services, Ophemert en staat ingeschreven onder KvK-nummer 51180987.

©2019 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services