sdf

sdf

sdf

sdf

dfgdfg

dgdf

sdf

sdf

Nederlandse verdachte in zaak Pfaff overgeleverd aan Nederland

09-01-2015 - Nederland - Het arrondissementsparket Oost-Brabant maakt bekend dat de 40-jarige verdachte uit ’s-Hertogenbosch door Italië is overgeleverd aan Nederland. De verdachte is donderdagmiddag 8 januari aangekomen op Nederlandse bodem. Vrijdag 9 januari wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris van de rechtbank Oost-Brabant.

Uitgebrande auto
Op zondag 22 juni 2014 werd een stoffelijk overschot aangetroffen in een uitgebrande auto in Sint-Michielsgestel. Onderzoek wees uit dat het lichaam was van de 49-jarige Yvon Pfaff uit Ochten.

Zitting
Vrijdag 9 januari vindt de pro forma zitting plaats van de eerder in Nederland aangehouden verdachten: een 33 jarige man uit Maurik, een 37-jarige man uit Druten, twee mannen (36 en 38 jaar) en een 31-jarige vrouw. Allen woonachtig in Maurik. De 37-jarige man uit Druten wordt gezien als medeplichtige. De vijf overige aangehouden verdachten worden door het Openbaar Ministerie gezien als medeplegers aan de moord/doodslag. Hieronder ook de 40-jarige inwoner van ’s-Hertogenbosch die op 25 september is aangehouden in Italië en nu is overgeleverd aan Nederland.
Bron: OM.nl

©2019 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services