sdf

sdf

sdf

sdf

dfgdfg

dgdf

sdf

sdf

Man uit Druten geen opdrachtgever voor doden Yvon Pfaff, wel 90 dagen in gevangenhouding

10-10-2014 - Het arrondissementsparket Oost-Brabant maakt bekend dat de 37-jarige verdachte uit Druten door het Openbaar Ministerie (OM) niet wordt gezien als opdrachtgever voor het doden van Yvon Pfaff. Het OM ziet deze verdachte als medeplichtige aan moord/doodslag. Op zondag 22 juni 2014 werd een stoffelijk overschot aangetroffen in een uitgebrande auto in Sint-Michielsgestel. Onderzoek wees uit dat het lichaam van de 49-jarige Yvon Pfaff uit Ochten was.

Aanhoudingen
Op 23 september is een 33 jarige man uit Maurik aangehouden. Op 25 september werd een 37-jarige man uit Druten aangehouden. Ook werd die dag een 40-jarige inwoner van ’s-Hertogenbosch aangehouden in Italië. Op 29 september 2014 zijn een 31-jarige vrouw en twee mannen (36 en 38 jaar) aangehouden. Allen woonachtig in Maurik. Zoals vermeld wordt de 37-jarige man uit Druten gezien als medeplichtige. De vijf overige aangehouden verdachten worden door het OM gezien als medeplegers aan de moord/doodslag. Tevens worden deze vijf verdachten ‘brandstichting’ ten laste gelegd.

Raadkamer rechtbank Oost-Brabant
Vandaag stonden de 33-jarige man uit Maurik en de 37-jarige man uit Druten al voor de raadkamer. De raadkamer van de rechtbank Oost-Brabant heeft beslist dat beiden 90 dagen in gevangenhouding gaan. De drie verdachten die op 29 september zijn aangehouden, komen op 15 oktober voor de raadkamer. Alle verdachten zitten in beperkingen.

Overlevering
De 40-jarige inwoner van ’s-Hertogenbosch zit nog vast in Italië. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer hij aan Nederland wordt overgeleverd. Het onderzoek naar de dood van het slachtoffer gaat onverminderd voort.

Bron: om.nl

©2019 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services