sdf

sdf

sdf

sdf

dfgdfg

dgdf

sdf

sdf

3 woningovervallen in Nijmegen, Wijchen en Dodewaard (FOTO’S)

30-12-2014 – Dinsdagavond hebben er meerdere woningovervallen plaatsgevonden in de regio. In Nijmegen (Bredestraat) drong een man, verkleed als TNT-bezorger, een woning binnen. In Wijchen werd een poging gedaan een woning te overvallen door 3 donker geklede mannen. Tot slot vond er een overval plaats op een cafetaria in Dodewaard.

Nijmegen
Een overvaller was verkleed als TNT bezorger en belde iets voor zes uur aan. De bewoner deed open en werd meteen naar binnen geduwd. Het aantal overvallers is onduidelijk. De bewoner raakte gewond aan zijn hoofd en werd door de aanwezige ambulance medewerker verzorgd. Of er iets is buit gemaakt is op dit moment niet bekend. De politie zocht hierna naar een bronskleurige Volvo V70 met in het kenteken de combinatie: KKJ. Deze is tot op heden niet aangetroffen. Zie onderstaande foto’s.

Wijchen
Rond half acht vond er een woningoverval plaats op de Leemweg in Wijchen. Drie donker geklede mannen probeerde een woning binnen te dringen met mogelijk een vuurwapen.

Dodewaard
Om kwart over negen pleegden twee licht getinte mannen een overval op een cafetaria aan de Dalwagen in Dodewaard. De buit is onbekend.

In geen van de gevallen werd een of meerdere verdachte(n) aangehouden. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.

  • GER_1113
  • GER_1118
  • GER_1119
  • GER_1121


©2019 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services