sdf

sdf

sdf

sdf

dfgdfg

dgdf

sdf

sdf

''Liggen, liggen!'' bij gewapende overval McDonalds Nijmegen (FOTO'S)

03-03-2016 - Nijmegen - Donderdagavond omstreeks half 10 heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op de McDonalds aan de Wijchenseweg in Nijmegen.

Op het moment van de overval waren circa 10 klanten in de winkel aanwezig, aldus een woordvoerder van de politie. De man kwam met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp binnen en heeft een onbekende buit meegenomen.

''Liggen, liggen!''

Verschillende getuigen vertellen buiten de winkel geschrokken hun verhaal. De overvaller kwam via de hoofdingang binnen en zwaaide direct met zijn pistool in het rond. Hij schreeuwde ''liggen, liggen!'' richting de aanwezige klanten en bedreigde vervolgens de caissière achter de toonbank. Zij werd door hem onder schot gehouden en moest het geld uit de kassalades afgeven, waarna de overvaller het restaurant uit rende.

Volgens de klanten was de man geheel in het zwart gekleed en droeg hij een bandana voor zijn gezicht. Hij zou ongeveer twintig jaar zijn en maakte een erg nerveuze indruk. Ook verdraaide hij zijn stem.

De gehele overval heeft in totaal nog geen minuut geduurd. De dader vluchtte in onbekende richting. De politie heeft met meerdere eenheden in de omgeving naar hem gezocht en is een onderzoek gestart. Voor de medewerkers is opvang geregeld.

  • online_03032016_Overval_Nijmegen-1
  • online_03032016_Overval_Nijmegen-2
  • online_03032016_Overval_Nijmegen-3
  • online_03032016_Overval_Nijmegen-4
  • online_03032016_Overval_Nijmegen-5

©2018 - Desigend, Developed & Hosted by DreamView ICT & Internet Services